Femar Vini
Femar Vini ligger på den sydøstlige højderyg af de solrige bjerge, som grænser op til områderne Frascati, Monte Porzio Catone og Agro Romano.
Firmaet blev startet med den filosofi altid at søge den bedst mulige kvalitet. Og i løbet af et årti opnåede de at indfri deres egne høje krav. De fik sikret sig de bedste vinmagere og etableret et moderne vineri.
Femar Vini blev startet i 1970 af Amando Mergè
I de første årtier voksede firmaet støt og senere har Amando`s søn Felice Mergè overtaget en ledende rolle i firmaet efter at have tilegnet sig kundskaber indenfor marketing og produktion i vinbranchen. Felice har i dag med stor succes fået firmaets filosofi endnu mere implementeret i alle dele af produktionen, og han har sat sit eget unikke præg på stilen af vinene med en stor nytænkning indenfor vinproduktion og modningen af vinene.
Femar Vini ejer i dag ca. 40 hektar marker med vinplanter og har kontrakter med en stor mængde vingårde som kan levere og sikre firmaet en stor kapacitet samt sikre end stor diversitet af de forskellige druetyper.
Vingården spreder sig ud over 6000 kvadratmeter og har 2 separate arbejdsområder. Den ene er udstyret med rustfrie ståltanke for modning og opbevaring. Her finder man også en top moderne tappelinje og et sofistikeret test laboratorie. I den anden del af vingården finder man en experimental kælder med mere end 800 barriques (225 liters egefade). I kælderen er der også en afdeling reserveret til store koniske fade af Slovensk egetræ for rødvine samt for hvidvine med unik struktur.
På denne måde har firmaet taget udfordringen op med henblik på kvalitet og langsigtet sikring af kvalitet fra egne og eksterne partnere, som leverer druer til firmaet. Og med investeringen i et højteknologisk tappeanlæg kan man roligt sige, at de har sejret på alle fronter.